Skriv i sandet


Skriv i sandet

Ungdomsroman af Marjun Syderbø Kjelnæs. Oversat af Hugin Eide.

Vinder af Nordisk Børnebogspris 2011

"En rigtig god ungdomsroman. (...) Marjun Syderbø Kjelnæs fanger tonen af lavmælt desperation. Hun er især god til alt det usagte. (...) Der er alvor og klarhed i disse historier fra udkanten af det danske rige." Steffen Larsen i Politiken. Læs anmeldelsen her.

Jyllands-Posten. Læs anmeldelsen her.

"Skildringerne af de unge mennesker og deres problemer rammer forbløffende godt. Tanker og følelser er fortalt med indlevelse og omhu, som skaber identifikation. I de bedste sekvenser oplever man, at man er voyeur i et ungt sind; føler som det, oplever som det og længes som det." Mikkel Nordvig i Folkeskolen. Læs anmeldelsen her.

""Anbefalelsesværdig ... barsk og realistisk." Dansk BiblioteksCenter

Tórshavn by night. Ti unge. En weekend. Ti fortællinger.

Ungdomsroman fra Tórshavn. I ti kapitler følger vi fem piger og fem drenge i alderen 16-20 år og deres oplevelser over en weekend i Færøernes hovedstad. De ti unge kender ikke alle hinanden på forhånd, men deres veje krydses i løbet af weekenden, og de ti fortællinger - om forelskelse, jalousi, venskaber, familie, spiseforstyrrelser, mobning, misbrug, sex, homoseksualitet og religion - væves ind i hinanden.

Skriv i sandet tegner et facetteret billede af færøske unge i 2010’erne og deres tanker og længsler, problemer og konflikter, glæder og sorger.

Læs interview med forfatteren i portrætfolder fra Nordisk Skolebibliotekarforening.Skriv i sandet. Forside

Klik for større
billede